Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (2024)

  • Home
  • Diensten
  • Opdrachten
  • Over Hero
    • Over Hero
    • Hero Academy
    • Kwaliteit
    • Nieuws
    • Hero for dummies
    • Hero The Movie
  • Contact
  • Werken bij Hero

Wij zijn Hero.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (7)

Over Hero

In 15 jaar heeft Hero zich ontwikkeld tot een uniek en gedreven familiebedrijf binnen de recruitmentsector, met een sterke, kenmerkende cultuur. Maar onze ambitie reikt nóg verder; de grootste, mooiste en beste worden, dát is onze droom. Groeien is dan ook geen middel, maar ons doel. Daar trekken we de beste mensen voor aan, verbeteren we onze processen doorlopend op en nog veel belangrijker, daarvoor stimuleren en faciliteren we de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers.

Hard werken zit in onze genen en dat doen we met veel plezier. Hierdoor bieden wij de beste professionals voor iedere opdracht, nemen we de volledige contracthandeling uit handen en verstrekken we volledige grip op decentrale inhuur. Een zo hoog mogelijke mate van service verlenen en een persoonlijke benadering staan daarbij centraal. En dat alles doen we vaak op een andere manier dan gebruikelijk, op ‘the Hero Way‘.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (8)

Kom in contact met onsKom in contact met ons

We proudly work with

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (9)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (10)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (11)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (12)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (13)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (14)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (15)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (16)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (17)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (18)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (19)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (20)

Heb je geen idee wat wij precies doen, maar vind je het wel leuk om erachter te komen? Neem dan een kijkje op Hero for dummies. Daar leggen wij onze complexe dienstverlening op simpele wijze uit.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (21)

De Hero-cultuur

We hechten enorm aan onze sterke cultuur en besteden daar veel aandacht aan.Feedback geven vinden wij heel normaal, maar altijd opbouwend en met respect, wij praten niet over maar tegen elkaar. Heel belangrijk, fouten maken mag bij Hero. Maar maak je een fout of zie je dat iets fout gaat, dan meld je dit direct, nog voordat je het probeert op te lossen. Op die manier kunnen collega’s ondersteunen en helpen bij het oplossen. Zo voorkomen we onnodige stress en creëren we een optimaal collegiale omgeving.Doen wat je belooft is voor Hero een belangrijke kernwaarde.Bij Hero worden alle successen samen groots gevierd, van een etentje bij een sterrenrestaurant tot een avond stappen in Antwerpen.

Work hard, play hard is ook zeker iets wat je meekrijgt bij Hero.

Als groeibedrijf willen we elke dag verder komen en dingen beter doen dan gisteren. Als je bij Hero werkt, is het cruciaal dat je over diezelfde drive beschikt. Dat je jezelf wilt blijven uitdagen, buiten je comfortzone durft te treden en nieuwe kennis blijft vergaren. We ondersteunen jou daar onder meer in met professionele coaches, trainingen, workshops, cursussen en (vak)literatuur. En we faciliteren bovendien alle benodigde tooling en middelen. Alles dat jij nodig hebt om elke dag weer stappen vooruit te kunnen maken, regelen wij voor je.

Hero is een groeibedrijf en daar hoort een bepaald type medewerker bij; enthousiaste en leergierige professionals die elke dag weer beter willen worden, uitdagingen niet uit de weg gaan en graag op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Hero ondersteunt haar medewerkers hierin door deelnamen aan trainingen, opleidingen, en informatieve bijeenkomsten mogelijk te maken.

We stimuleren beweging. Dit keer niet bedoeld als persoonlijke ontwikkeling, maar heel letterlijk; als sporten! Na een dag hard werken bieden wij graag de mogelijkheid om te ontspannen en de dag af te sluiten door te sporten en nieuwe energie op te doen. Dit plezier gunnen we ál onze medewerkers. Hiervoor worden er veel activiteiten georganiseerd, zoals padel- en squashavonden, tennisbattles, hardlooptrainingen en vele andere sportieve uitdagingen. En ook je eigen sportabonnement kan je declareren. Uiteraard faciliteren wij dat bij #teamHero middels een compleet uitgeruste sport-outfit. Want wie iets in beweging wil zetten, zal eerst zelf in actie moeten komen.

Je carrière bij Hero begint samen met alle nieuwe medewerkers met een onboarding; een traject dat bol staat van informatie, ontspanning en inspiratie.We vinden het enorm belangrijk dat nieuwe medewerkers snel weten waar Hero voor staat, wat onze historie is, hoe we klanten en kandidaten behandelen, welke cultuur we hebben en welke uitdagingen we onszelf opleggen. De onboarding zorgt ervoor dat nieuwe Hero-medewerkers snel up-and-running zijn en deel uitmaken van het team.

#TeamHero is niet voor niets #TeamHero; met regelmaat worden er uitjes georganiseerd voor de verschillende afdelingen, of het gehele team. We sporten, lunchen, lachen en dineren graag met elkaar. Jaarlijks vindt bovendien de Hero-dag plaats; een inspiratievolle dag (o.a. met bedrijfsbezoeken) dat elk jaar weer anders wordt ingevuld.

‘Work Hard & Play Hard’ is een van onze 4 kernwaarden. De ‘Play Hard’ vindt vooral plaats in de eigen game room. De pooltafel, tafeltennistafel, dartborden, playstations, computer en bar zorgen voor ontspanning, teambuilding en vermaak. Een heerlijke ruimte om wat stoom af te blazen na het harde werken dus.

De overlegstructuur die wij hanteren, zien we als de hartslag van Hero en bepaalt ons (werk)ritme; daily stand-up’s, persoonlijke en bedrijfsmatige weekly’s, monthly’s en quaterly’s zorgen ervoor dat we altijd snel up-to date zijn van alles dat er speelt.

Naast onze overlegstructuur communiceren we, ter ondersteuning, veel via ons interne platform, genaamd HeroToday. Op dit intranet is veel interessante en nuttige informatie te raadplegen, worden nieuwtjes gedeeld en proberen we elkaar te inspireren met uiteenlopende tips en aanbevelingen.

Alle medewerkers krijgen de kans zich doorlopend te ontwikkelen. Dat kan uiteraard op diverse manieren, zo ook via coaching. Hero werkt samen met diverse, onafhankelijke coaches. Medewerkers bepalen zelf met welke coach zij gaan samenwerken én wat de insteek van de sessies moet zijn.

Elke maand vindt de Hero of the month-uitreiking plaats; een eretitel die de persoon in kwestie ontvangt van zijn/haar collega, op basis van een bijzondere prestatie, tomeloze inzet of als steun in de rug. Een mooie blijk van waardering van je collega dus!

Wat denk je van uitstekende, door een eigen chef, verzorgde lunches, moderne werkplekken met zit/sta-bureaus, de nodige Apple apparatuur. Maar ook een eigen game-room met bar met vooral heel veel gezelligheid en borrels! Kortom; Het zal je aan niets ontbreken om met veel plezier hard te kunnen werken.

Alles om vooruit te komen

Persoonlijke ontwikkeling

Beweging en ontspanning

Onboarding van nieuwe collega's

Teambuilding

The Hero Game Room

Overlegstructuur

En nog veel meer..

Wil jij ook bij Hero werken?

Check onze vacatures!

Persoonlijk

We zijn een netwerkorganisatie, the man in the middle. We drijven op gunning en goede relaties, die we graag onderhouden. Persoonlijk. Want waar er natuurlijk veel geautomatiseerd kan worden, blijft een goede match persoonlijk. Onderling vertrouwen hebben en goed de behoefte van de klant en de kandidaat kennen, gaat alleen als je investeert in elkaar.

Groeibedrijf pur sang

“Hero is een groeibedrijf, omdat we elke dag werken aan onze eigen verbetering. Het betekent: continu investeren, heel graag willen, discipline en doorzettingsvermogen. Goed is nooit goed genoeg. Wat we nu goed doen, deden we vorig jaar minder goed. Wat nu goed is, willen we over een jaar weer beter doen. Die drive is intrinsiek, omdat we de beste willen zijn.“

Jeroen de Vries (CEO)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (22)

Onze kernwaarden

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (23)

We zijn niet servicegericht, we zijn super servicegericht! Hero heeft hart voor de interim professional en biedt opdrachtgevers de beste oplossing. Kwaliteit staat voorop en onze dienstverlening is snel, persoonlijk en efficiënt. We zijn te allen tijde open en eerlijk. We werken zonder tussenschakels en uitsluitend voor eindklanten. Bij ons draait het om korte lijnen, vertrouwen en partnership.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (24)

Snel scoren past niet bij ons. Wij gaan voor de perfecte match. We selecteren alleen die kandidaten die naast de hard skills ook passen bij onze opdrachtgevers qua cultuur, mentaliteit én persoonlijke competenties. Bij ons geldt dan ook de regel bij twijfel, niet inhalen.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (25)

Wij geloven in netwerken, in samenwerken, in familiegevoel. Hero zorgt voor haar collega’s, kandidaten en relaties. We doen graag iets voor onze omgeving en zijn actief in het verbinden van partijen en individuen, met als doel om hen verder op weg te helpen. Dat is waar wij voldoening uit halen.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (26)

Handen uit de mouwen en voeten in de klei. Wij geloven in de Hollandse manier van zaken doen. Structuur, plannen, duidelijkheid. Doen wat je belooft. Maar naast hard werken hoort wat ons betreft veel plezier maken. Door samen te sporten, te dineren en te toosten op het leven. Een gezonde balans in werk en plezier dus.

Het laatste Hero-nieuws

Hero is FlexTopGroeier!

Ambitie en kwaliteit komen samen in academy

Martin overvalt NOS-verslaggever Chris Wobben met #ambitie

Wervingsavond!

Kennissessie Bouw over ontwikkelingen inhuur zzp’ers

Martin overvalt oud-international Ron Vlaar met #groei

Martin breekt in met #alkmaar tijdens ’the drop’

Kennissessie Zorg over ontwikkelingen inhuur zzp’ers

Alle berichtenAlle berichten
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (27)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (28)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (29)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (30)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (31)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (32)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (33)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (34)
Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (35)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (36)

Diensten

  • Interim Professionals
  • MSP
  • Perm Solutions

Overige

  • Over Hero
  • Interim opdrachten
  • Nieuws
  • Werken bij Hero
  • Kwaliteit
  • Contact
  • Hero for dummies

Meer weten over Hero?

Neem contact met ons op via:

+31 (0) 85 222 1999

Wil je ons een open sollicitatie sturen?

Mail ons

Privacy Statement

Diversiteitsbeleid

Privacy Statement

Diversiteitsbeleid

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (39)

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (40)

Voor iedereen die geen idee heeft wat Hero doet, maar dat wél graag wil weten, hebben wij een speciale website ontwikkeld:

Onze complexe dienstverlening simpel uitgelegd.

Over Hero - Hero Interim Professionals & MSP (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6612

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.